About

VPTŠ Underground je nastao 7. februara 2009. kao ideja par studenata Visoke Poslovno Tehničke Škole Užice, radi lakše informisanosti studenata VPTŠ. Prvobitno sajt je bio zamišljen kao forum na koji su se kačila razna obaveštenja, rezultati i materijal (predavanja, vežbe, skripte i primeri seminarskih i ispita) koji bi bio od pomoći studentima. VPTŠ Underground je radio kao forum do kraja 2009. godine, pod domenom vpts.info, forum je ugašen zbog male zainteresovanosti studenata da aktivno učestvuju u radu foruma, u prevodu "htelo se sve na gotovo" ali da sami ne doprinesu radu foruma. Takođe i profesori i studentska služba nisu slali potreban materijal, pa je prvobitna ideja o forumu ugašena posle manje od godinu dana rada.

Pošto se primetilo da studente samo zanimaju materijali i neka važnija obaveštenja u decembru 2009. godine forum prerasta u blog na kome se mogao naći raspoloživi materijal iz pojedinih predmeta, taj blog pod domenom vpts.info će postojati do 7. februara 2011. godine kada ističe zakup domena, sem ukoliko se nešto ne promeni do tada.

Tačno na godinu dana od početka realizovanja ove ideje, 7. februara 2010. godine, sa radom je počeo ovaj novi sajt, takođe pod rukovodstvom VPTŠ Underground Team, na novoj adresi www.vpts.iz.rs. Ovaj sajt će nastaviti da postoji i po završetku trajanja vpts.info domena, sva obaveštenja o prelasku na ovaj domen biće na vreme postavljena na vpts.info sajtu.

Na drugu godišnicu rada tj. 7. februara 2011. godine sajt je prešao na novu platformu i takođe je dobio novi dizajn.

Na ovom sajtu možete naći potreban materijal (predavanja, vežbe, primere seminarskih, skripte, puškice...).

Možete nam pisati i poslati vaš materijal na mail vpts.info@gmail.com za predmete koji će poslužiti i vašim kolegama.

Vaš VPTŠ Underground Team